RÓLUNK

 

Pécel csendes lakóövezetében, egy családi házban kialakított meleg hangulatú, szeretetteljes családi napközi jött létre. Családi napközink a gyermekek sokoldalú személyiségfejlődését, a művészetekre nevelést, az egészséges életmódra való törekvést segíti elő.

Rendezett udvarunk, valamint jól felszerelt játszó-, illetve foglalkoztató termünk biztosítja a  gyerekek egészséges és környezettudatos nevelését.

Családi napközink elsősorban magyar nyelv központú, fontosnak tartjuk, hogy a magyar nyelvet megtanulják, szókincsüket koruknak megfelelően bővítsék.

Lehetőséget adunk angol nyelvi  környezetben énekek, mondókák megismerésére.

 

Családi napközink vezetője Major Andrea. 

 

kölyökkuckóAndrea - ügyvezető, vezető kisgyermek gondozó, nevelő, rendezvényszervező

 

"Több 10 éves nevelő-gondozói gyakorlattal, 3 gyermek felnevelésével, elszántsággal és alázattal, valamint ez időszak tapasztalataival a „zsebemben” valóra váltottam rég dédelgetett álmom és létrehoztam péceli kölyökkuckómat.

Célom, hogy a gyerekek minél több lehetőséget kapjanak arra, hogy mozogjanak, énekeljenek, finommotorikájukat játszva fejlesszék vizuális tevékenységekkel. Erősségem a magasfokú kreativitás, akár a legegyszerűbb gyurmázástól az arcfestésig, csillámtetoválásig."

 

 

Mitől más a családi napközi?

 

Fontos, hogy a napközibe járó gyerekek megismerjék és gyakorolják a társas együttélés szabályait, mint például: egymásra figyelés, egymás figyelés egymás segítése, együttérzés, egymáshoz való alkalmazkodás.

Az együttjátszás élménye minden gyereknek sokat jelent, és a kis létszám miatt nem valószínű, hogy valaki kimaradna belőle. A családi napköziben vegyes korosztály van együtt. Ez nagyon jó lehetőség a különböző viselkedésformák megtapasztalására. A nagyok segíthetik a kicsiket, a kicsik tanulhatnak nagyoktól.

 

Szeretettel, vidámsággal, gondoskodással, odafigyeléssel várunk minden csöppséget, új kuckólakót!